KONTAKT:

OSNOVNA ŠOLA VENCLJA PERKA
Ljubljanska 58 a, 1230 Domžale

DŠ: SI16670884

SI56 0110 0600 8355 021

e-mail: os.vp-domzale@guest.arnes.si
tel.: 729 8 300
mobitel številka: 041 651 095

Dežurna številka OPB: 041 695 930

NOVO ŠOLSKO LETO



Spoštovani starši in dragi učenci!

 

Počasi se zaključujejo počitnice, ki smo si jih tako učenci, starši, pa tudi vsi zaposleni v šoli, resnično zaslužili ob zaključku prav posebnega šolskega leta 2019 – 20.

Verjamem, da ste jih dobro izkoristili in upam, da ste kljub omejitvam doživeli veliko lepega in si nabrali dovolj energije za novo šolsko leto.

S 1. septembrom se boste vrnili v šolske klopi, s prijatelji izmenjali poletne izkušnje, v nekaterih oddelkih pa spoznali nove sošolcev.

V kolektivu in med učenci bo nekaj novih obrazov, po vsej verjetnosti bomo odprli tudi nov oddelek v eni izmed generacij. Žal podatki še vedno niso dokončno potrjeni, zato vse nadaljnje informacije sledijo.

Letos bomo pot nadaljevali tam in na takšen način, kot smo jo v preteklem šolskem letu končali. Ne bomo se učili le matematičnih pojmov, slovničnih pravil, delov telesa …, temveč se bomo učili še vsega tistega, kar nam bo sproti prinašalo življenje.

Učili se bomo kako pomembno je zdravje, prijateljstvo, solidarnost, spoštovanje, potrpežljivost, sodelovanje, vztrajnost, odgovornost ter skrbi za sočloveka.

Spoštovani starši, prvi šolski dan v šolo pošljite le ZDRAVE otroke. Z njimi bomo spregovorili o navodilih in zdravstvenih priporočilih, organizaciji pouka, pregledali pravila Hišnega reda ter jih seznanili o morebitnem šolanju na daljavo.

Želim si dobre komunikacije z vami, medsebojnega sodelovanja, podpiranja in obojestranskega spoštovanja.

V naslednjem tednu bodo vse potrebne informacije dostopne na spletni strani šole.

 

Želim vam zdravo, uspešno in zadovoljno šolsko leto.

 

Vaša ravnateljica, Petra Korošec.