KONTAKT:

OSNOVNA ŠOLA VENCLJA PERKA
Ljubljanska 58 a, 1230 Domžale

DŠ: SI16670884

SI56 0110 0600 8355 021

e-mail: os.vp-domzale@guest.arnes.si
tel.: 729 8 300
mobitel številka: 041 651 095

Dežurna številka OPB: 041 695 930

Dodatna obvestila



Spoštovani starši, pošiljamo vam še nekaj dodatnih informacij in navodil pred začetkom šolskega leta:

Prvi šolski dan v novem šolskem letu je poseben dogodek in želimo si, da ga bodo prav vsi učenci ohranili v lepem spominu.

Prav je, da vas spomnimo na nekaj pomembnih preventivnih higienskih ukrepov, ki so pogoj za ohranitev zdravega in varnega učnega okolja in s tem prijetnega bivanja v šoli.

V šolo vstopamo le zdrave osebe, vzdržujemo socialno distanco (varnostno razdaljo), higieno kašlja, umivanje in razkuževanje rok, uporaba zaščitne maske, v kolikor ni možna socialna distanca.

Predlagamo, da učenci tretjega triletja ustrezno zaščitno masko za obraz nosijo s seboj in po potrebi uporabljajo.

Jutranje varstvo, oddelki podaljšanega bivanja: V času, ko upoštevamo priporočila NIJZ in s tem povezane omejitve zaradi koronavirusne bolezni COVID-19, vljudno prosimo starše, da otroka vključite v oddelek JV in OPB le v primeru, ko je to nujno potrebno in nimate drugih možnosti varstva.

Da vzpostavljamo čim manj stikov med učenci, se je potrebno držiti navedenih ur odhoda iz OPB, saj vas bo otrok čakal pri izhodu.

V izrednih primerih (zastoj na cesti, neodložljiv dogodek) pokličite na šolski mobitel 041 651 095, da se učenec zaradi varnosti vrne v  razred.

Na avtobusu naj bodo učenci zaščiteni z masko in upoštevajo higienska priporočila NIJZ za izvajanje prevoza šolarjev. Priporočamo hojo peš, kolesarjenje za učence, ki imajo kolesarski izpit in tudi individualni prevoz s strani staršev.

Hvala za sodelovanje,

vodstvo šole.