KONTAKT:

OSNOVNA ŠOLA VENCLJA PERKA
Ljubljanska 58 a, 1230 Domžale

DŠ: SI16670884
e-mail: os.vp-domzale@guest.arnes.si
tel.: 729 8 300 , 729 8 301
fax: 729 8 320

Prednovoletno sejmarjenje


Tudi letos smo tik pred zadnjim mesecem v letu pripravili tradicionalno prednovoletno sejmarjenje. Seveda brez vas, spoštovani obiskovalci, ne bi šlo.

Letošnje sejmarjenje je bilo nekoliko drugačno. Prav vsi oddelki (razen 9. razredov) so že teden dni pred tem v svojih razredih na tehniškem dnevu izdelovali različne predmete, ki so bili namenjeni prodaji. Sodelovali so tudi učenci v OPB. Z razredniki in sorazreniki so ustvarili res enkratne izdelke.

V sredo, 29. 11. 2017, takoj po pouku, so se začele priprave na ta dogodek. Veliko učencev je prišlo v pomoč učiteljem pri postavljanju »tržnega prostora«, večina učiteljev se je odločilo, da ostanejo kar v šoli.

Kljub utrujenosti vseh vpletenih, je bil nasmešek na njihovih obrazih ob koncu sejmarjenja, dokaz, da ves trud ni bil zaman.

Zato bi se rada ob tej priliki iskreno zahvalila vsem učencem, učiteljem in ostalim sodelavcem, ki ste sodelovali pri sejmarjenju.

Zelo velik izkupiček smo pridobili s prispevki za srečelov. Odziv staršev na prošnjo za dobitke je bil res velik, pri čemer se vam za vsak, tudi čisto majhen dobitek, iskreno zahvaljujemo.

Glavni dobitek, kolo Avto centra Šubelj, je zadela naša učenka iz 3. razreda in svoji sreči skorajda ni mogla verjeti.

Skupaj smo zbrali 4.459 €.

                                                                                Ravnateljica: Petra Korošec